Viasat Urheilu alk. 34,95 €/kk

Viasat Urheilu sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan! Näe jalkapallon UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Saksan Cup, FA Cup, Englannin Championship ja Liigacup, sekä jääkiekon NHL ja KHL. Lisäksi myös amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, golfia ja moottoriurheilua.

Viasat Viihde alk. 19,95 €/kk

Viasat Viihde on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 4 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-ilta elokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasatin omat dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

Viasat Kulta alk. 39,95 €/kk

Viasat Kulta täyttää kaikkien toiveet! Penkkiurheilijoille on tarjolla maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kuten UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, NHL, KHL ja monet muut. Lisäksi amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, golfia ja moottoriurheilua. Viihteen ystäville löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat sekä laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasatin dokumenttikanavat. Lisäksi myös iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

Viasat Urheilu alk. 34,95 €/kk
Viasat Viihde alk. 19,95 €/kk
Viasat Kulta alk. 39,95 €/kk

Valitse paikkakunta tai tv-tuote nähdäksesi tarjouksemme Kaapelitalouksiin

ValitseYhteystiedotTilaus vastaanotettu
Tai
No valid offer found for this city/operator or no city/operator selected.